DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
Dubai Desert Safari
Dubai Jeep Safari
Dubai jeep ørken safari med barbeque
Dubai Ørken Safari
Vores oplevelse med Dubai Ørken Jeep Safari..
Prøv som os en hæsblæsende tur igennem Dubais betagende ørkenlandskab i moderne jeeps og med erfarne chauffører bag rattet..

De mange imponerede og skinnende bygninger i Dubai kan for nogen godt blive lidt af en beton-jungle at kigge på men lige uden for byen venter der noget ganske andet..

Vi bookede vores Jeep Safarin igennem den anerkendte bookingportal Getyourguide som samarbejder med flere af de
største lokale tour-bureauer i Dubai..

Vi blev hentet på vores hotel kl. 16.00 om eftermiddagen af en meget venlig safari-chauffør og havde et enkelt stop på et andet hotel hvor ydereligere et par turister skulle samles op. Herefter gik turen til udkanten af Dubai.

Efter ca. 1/2 times kørsel gjorde vi stop ved en butik hvor der kunne købes koldedrikkevarer og lidt snacks til at tage med på turen. Stedet var vist rimeligt populært for der var adskillige andre Jeeps parkeret der med andre turister der skulle videre på ørken-safari. Vi kunne se at vores chauffør lukkede luft ud af dækkende, som vi kunne forstå var for at bilen bedre kunne køre oven på sandet i ørkenen og ikke grave sig ned og sætte sig fast. Efter en ca. 10 min. tid kom vores chauffør og spurgte om “vi var klar” ? Han havde et lille skælmsk smil om munden og et glimt i øjet der ligesom sagde at der ventede os en helt særlig oplevelse..
Bestil Dubai Desert Safari her !
Så er du sikret plads når du lander i Dubai..
Vi satte os op i Jeepen, spændte sikkerhedsselen og gjorde os klar. Herefter gik turen ud af i lille ikke asfalteret vej, og lige pludselig var der slet ingen vej..nu kørte vi direkte på sandet ! Hold nu op det gik stærkt for sig op og ned af de store sandbanker, og skrig og grin fra os og de andre passagerer rungede ud fra jeepen.

Efter noget tid så stoppede vi ved en slags beduin-lejr, hvor der var lavet en restaurant og der var opsat sofaer man kunne slænge sig i. Der var nok plads til 100-200 turister i restauranten og der var en lækker og stor buffet hvor der var alkens forskellige indisk- og arabisk inspirerede retter. Efter noget tid var der optræden på en lille scene der var sat op ved restauranten. En pige i klassisk arabisk mavedanser-tøj dansede for os mens der blev spillet musik.
Ca. 15 min. efter dansen var færdig bad vores chauffør os om at gøre klar til at køre tilbage til hotellet. En sjov og spændende udflugt var ved at være ved sin ende..
Video med Dubai Desert Safari
BOOK NOW
Spar penge på Jeep Ørken Safari !
Desert Safari