DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
Skærmbillede 2016-12-17 kl. 18.06.08
Spar penge - og spring køen over!
Global Village
Global Village Dubai
Global Village er en af mellemøstens største familie-underholdnings- og shopping destinationer.
Den “globale landsby” er sammensmeltningen af mange forskellige kulturer, traditioner og nationaliteter. Global Village ligger på Sheikh Mohammed Bin Zayed Road, Exit 37 og er fordelt på lidt over 30 forskellige niveauer/pavillionner der hver især repræsenterer deres eget land. Global Village er normalt åbent hvert år i månederne fra november til april og således for i perioden at have de samme åbningstider som Dubai Shopping Festival. Der vil som oftest være lukket i starten af sommermånederne.

Shopping og forlystelser
Global Village byder på shopping, underholdning og fritids faciliteter til hele familien. Besøgende kan shoppe en bred vifte af produkter på de forskellige boder spredt over de forskellige pavilloner og dermed få indsigt og forståelse for de forskellige kulturer og traditioner der gør sig gældende i de forskellige lande.
Underholdningen i Global Village omfatter forskellige stunt shows, gadeteater, koncerter og andre kulturelle fremvisninger fra forskellige dele af verden. I Global Village finder du også mere anderledes og mere specielle attraktioner såsom eks. spøgelseshuset “Haunted House”, som byder på en tur igennem en rædselsvækkende labyrint. I heritage Village kan du fordybe dig i den arabiske kultur og traditioner og i Underworld kan du med egne øjne opleve drabelige haj angreb, se forskellige spændende havdyr eller prøve Submarine, der giver mulighed for at opleve livet på nærmeste holde under vandets overflade.
Udover alt dette dette huser Global Village også en “fantasi ø” kaldet Fantasy Island hvor du finder forskellige forlystelser og en lege-zone for både voksne og børn.
Restauranter & spisesteder
Ingen shopping- og forlystelses-tur er komplet uden god spisning, som er en anden stor besøgsmagnet i Global Village. De forskellige restauranter, caféer og kiosker tilbyder såvel autentiske arabisk inspirerede retter som med fra et mere internationalt køkken. Alt til en forholdsvis overkommelig pris.
Adgang
Der kræves indgang for at komme ind i Global Village og du kan købe billet både online og i håndkøb ved indgangen. Særlige familie billetter er også tilgængelige for min. 4 medlemmer, som omfatter adgang til Global Village, Fantasy Island, mini togtur og parkering.
Da Global Village er beliggende et stykke væk fra Dubai city, er privat transport den bedste måde at nå dertil på.

Læs mere her: www.globalvillage.ae
Video fra Global Village
Dubai Global Village