DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
Dubai skyline
Spar penge - og spring køen over!
Seværdigheder i Dubai
Du kommer næppe til at kede dig på ferien i Dubai for Dubai har næsten det hele ! spændende historiske steder, moderne arkitektur og hæsblæsende actionoplevelser for hele familien.
På denne side finder du en liste over de
Top 20 mest populære attraktioner og seværdigheder i Dubai, hvis du vil læse mere information om de enkelte seværdigheder kan du klikke videre under hver seværdighed og læse vores uddybende artikler om det enkelte sted..

De bedste tidspunkt for Sightseeing ?
Februar måned er uden tvivl højsæson i Dubai og da den danske vinterferie også ligger i februar vil du naturligvis også støde på en del danske børnefamilier hvis du rejser til Dubai i denne måned. Men det er ikke kun danskere der er i Dubai i februar. Gennemsnits temparaturen i februar ligger på omkring de 24-25 grader, så det forholdvise milde klima i denne måned tiltrækker besøgende fra hele kloden.
Undgå februar hvis du vil undgå de lange køer ved de enkelte seværdigheder, gå i stedet efter perioden fra midt november til tidlig december eller igen i den første halvdel af marts. Undgå også sommermånederne Juli-August hvor varmen i Dubai er nærmest ubærlig og de fleste derfor ikke opholder sig udenfor ret lang tid af gangen. Du kan læse mere om
vejret i Dubai på vores side om dette emne.
Forudbestil her, med omgående bookingbekræftelse !
Favoritter
Ørkensafari i Jeep
Få adrenalinen helt op at køre når de erfarne chauffører drøner rundt på sandbankerne i Dubais ørkenlandskab. Vi har flere ture på programmet som også kan kombineres med andre oplevelser…
Desert Safrai Dubai
Verdens højeste bygning - Burj Khalifa & Dubai Fountains
Lider du af højdeskræk så er dette næppe turen for dig ! men for alle andre der gerne vil have den helt unikke oplevelse det er at se verden fra toppen af verdens højeste bygning, ja så er en tur i Burj Khalifa et absolut must på Dubairejsen.
Verdens højeste bygning
Dubai Marina
Tag en tur til Dubai Marina og oplev det pulserende liv, de flotte skyskrabere, kæmpe lystyachts og lækre luksusbiler langs den 7 km lange strandpromenade. Kombinér evt. spadsereturen med et bådtur på vandet eller en tur i Dubai Marina Mall..
Dubai Marina
Dubai med børn
På denne side kan du også snart finde en oversigt med de mest populære attraktioner for børn i Dubai..kom snart igen !