DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
Spar penge - og spring køen over!
LEGOLAND
Legoland Dubai Logo
LEGOLAND i Dubai
Legoland i Dubai er et fantastisk sted at besøg for alle børn og barnlige sjæle og er næsten som det Legoland vi kender fra Danmark, i hvert fald når det kommer til de mange attraktioner, modeller og figurer, der er lavet ud af Lego.
Forlystelsesparken, som er bygget som en del af
Dubai Parks & Resorts, ligger lige overfor den kunstige ø Palm Jebel Ali.
Ved indgangen til parken kan du se The Factory som også er stedet hvor du finder parkens “informations-skranke”, hvis du vil vide mere om de mange tilbud og forlystelser der er på stedet. Det er også her at du kan opleve “Legofabrikken” hvor du kan se hvordan Legoklodserne bliver fremstillet. Dette er vist i sig selv en lidt anderledes oplevelse end du kan få med hjem fra Legoland i Billund..

LÆS OGSÅ: Hvis du har børn med til Dubai så tag en tur til vandlandet Wild Wadi !
Legoland figurer
LEGO Miniland
Højdepunktet i parken er for mange Minilandet hvor miniature versioner af den gamle og moderne verdens underværker samt de største attraktioner i Dubai er lavet ved hjælp af Legoklodser. Minilandet har også et Build a City-område, hvor børn og voksne selv kan udforske deres kreativitet ved brug af Lego-klodser. Lego Mini byen har også forskellige sjove forlystelser som du måske kender fra Danmark, herunder sejlture i små både, biler og endda fly.

LEGO Imagine..
En anden attraktion i parken er “Imagination området”, hvor du kan bygge og køre i din egen LEGO bil og hvis du har lyst så kan du også deltage også i en undervisnings-klasse hvor du kan lære hvordan man bygger sin egen Mindstorms robot. Børn har her også mulighed for at prøve de populære Power Towers som altid plejer at være et hit hos de mindste, når de fra højden kan kigge ud over parken for kort tid efter, med et hvin, at falde til jorden.
De, som kan lide eventyr, kan også deltage i “LEGO Under water adventure”, hvor man får mulighed for at opleve et undervands eventyr på nærmeste hold eller man kan også vælge at tage en rejse gennem Egyptens gamle tempelruiner og genopdage Faraos skat.

Vandland
I tillæg til det traditionelle Legoland er der også opført et vandland, hvor både børn og voksne kan få en kølig dukkert eller måske tage en tur i en af de mange vand-rutchebaner eller andre aktiviteter i vandlandet.
Just Kids - JustKids.dk - childrenswear since 2008
Sådan kommer du dertil..
Legoland Dubai er placeret midtvejs imellem Dubai og Abu Dhabi, og der er ret nemt at komme dertil via de offentlige transportmuligheder eks. metroen. Den nærmeste metrostation er UAE Exchange, hvorfra du skal leje en taxa for at nå det sidste stykke frem til Legoland.

Priser..
Billetter til parken kan enten købes på forhånd online (legoland.com/dubai) eller ved informations-skranken når du ankommer.
Prisen for en én-dagsbillet ligger på ca. 235 AED, eller hvad der svarer til ca. 400 danske kroner.

Læs evt. mere på: www.legoland.com/dubai

Det bedste tidspunkt at besøge parken er fra november til april, når klimaet er mere behageligt/ mindre varmt.

Hotel i nærheden af LegoLand Dubai..
Hvis du vil bo på hotel i nærheden af LegoLand Dubai, så er der flere valgmuligheder, men et af de mest populære hoteller i området er Qasr Al Sultan Boutique Hotel som ligger under 2 km. fra Legolandet, kun 100 m. fra The Outlet Village Dubai, og meget tæt på andre populære forlystelsesparker såsom Riverland og Bollywood Parks Dubai.
Video fra Dubai Legoland
Videoen er optaget lige op til åbningen af Legolandet, men den giver et ret godt indtryk af de mange oplevelser der venter de besøgende i parken..
Dubai Legoland