DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
ski-dubai
Spar penge - og ski køen over!
Ski Dubai
Sne og skiløb i ørkenen..
Det er præcis konceptet bag Ski Dubai, det første indendørs skicenter i Mellemøsten.
Ski Dubai er placeret inde i
Mall of the Emirates, et af de mest populære indkøbscentre i Dubai og som navnet antyder kan du i Ski Dubai få mulighed for at prøve diverse aktiviteter som alle har noget med sne at gøre, såsom skiløb, snowboarding og endda bare lege i sneen hvis man er barn.

Mange turister vælger at købe et
7-dages pas til 3 attraktioner efter frit valg, når de også vil have et besøg hos Ski-Dubai med i ferieoplevelsen.
Palm Islands Dubai
Besøgende kan vælge fra en bred vifte af aktiviteter som at tage ski- eller snowboardlektioner, eller hvad med at prøve “Snow Bullet” som er en 150 m lang zipline der er spændt ud under loftet ca. 16 m over jorden.
Som noget relativt nyt er det nu også muligt at prøve at svømme med pingviner i Ski Dubai…ja du læste rigtigt, pingviner ikke delfiner !
Der er også en skiskole for både børn og skientusiaster hvor der er mulighed for at modtage undervisning i både skiløb og snowboarding, både som holdundervisning eller hvis man ønsker det, som privatlektioner. Lektionerne kan tages i 1,5 eller 2 timers varighed.
For børn i alderen 7-13 år, er der mulighed for at deltage på en særlig skiskole kaldet “Slalom”. Ud over dette, tilbyder Ski Dubai også ski- og snowboardcamps af forskellige varighed såsom 3 dage, 5 dage eller endda op til 5 uger.
Åbningstider og priser
Ski Dubai er åben fra 10.00 - 23.00 fra søndag til onsdag og frem til midnat i weekenden.
I indgangsprisen er inkluderet lån af Jakke, bukser, skistøvler, engangs sokker og hjelm. Forskellige typer af adgangspas er tilgængelige, alt afhængig af de aktiviteter du har lyst til at prøve. Eks. om du vælger skiløb, Polar Express, Snekugle Ride eller Ski Dubai experience. Se evt. Ski Dubais hjemmeside for yderligere oplysninger om priser og hvad der er indeholdt i hver enkelt pakke..
Da Ski Dubai ligger på
Sheikh Zayed Road og inde i Mall of the Emirates, er transport der til forholdsvis enkelt. Man kan nemt komme dertil både i taxi, bus eller metro. Den nærmeste metrostation er Mall of the Emirates station. Busserne holder på den vestlige side af centret. Kommer du dertil i lejet bil er der fine parkeringsmuligheder i centrets parkeringsanlæg hvor der er plads til mere end 7000 biler.
Bestil Ski Dubai adgang her !
Så er du sikret plads når du lander i Dubai..
Hoteller ved Ski Dubai / Mall of The Emirates
Der ligger mange gode hoteller på Sheikh Zayed Road lige ved Ski Dubai og Mall of the Emirates..
Læs mere om de bedste hoteller i Dubai »
Ski Dubai