DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
Hotel i Dubai
Booking.com
Hoteller i Dubai
Hotel i Dubai
Top 10 gode hoteller i Dubai..
I Dubai finder du hoteller for enhver pengepung, så hvad enten du måtte være ude efter det vildeste luksus eller et lidt billigere hotel, så finder du garanteret noget der passer dig..

Når vi taler om luksus, så er der nok ingen tvivl om at Dubai har nogen af de mest luksuriøse hoteller i verden, men hvis det ikke behøver at være helt så ekstravagant, så er der også mange dejlige hoteller, som passer perfekt til eks. børnefamilien, og ligger i kort afstand til de
seværdigheder og attraktioner som er mest populære.

Prisen på en hotelovernatning i Dubai starter omkring de 300 DKK pr. nat og slutter på omkring de 15.000 DKK pr. nat, men så bor du også i den vildeste luksus på eks. Burj Al Arab.

Herunder på siden finder du en liste med nogle af de bedste og mest populære hoteller i Dubai. Vi gør opmærksom på at det naturligvis kun er nogle af de bedste hoteller og kun er et lille udpluk af de mange muligheder du har for at finde et godt hotel på din
Dubai rejse.
PREMIUM LUKSUS HOTEL
Burj Al Arab Hotel Dubai
Burj Al Arab
Ja, der var jo engang en vis herre ved navn Stein Bagger for hvem kun det bedste var godt nok og som derfor inviterede både frue og venner med på dette vanvittigt lækre hotel. Burj Al Arab er Dubais ikoniske varetegn og booker du én eller flere overnatninger her, så venter der dig uden tvivl en helt uforglemmelig oplevelse.

Lokation: Jumeirah
Strand 0 m - Pool Ja - Børnepool Nej - Børneklub Nej - Restaurant Ja - Aircondition Ja - Butler-service Ja - VIP-service Ja - Helikopterlanding Ja
Prisen pr. overnatning
Starter ved omkring 9.000,- DKK
PREMIUM LUKSUS HOTEL
Hotel Atlantis The Palm
Atlantis The Palm
Dette hotel er endnu et af Dubais ikoniske og helt fantastiske hoteller med privat badestrand og al den luksus, du måtte ønske dig. Hotellet ligger for enden ved stranden Palm Jumeirah Beach, det er også kaldes Palmeøen.
Atlantis The Palm er uden tvivl et paradis for voksne men så sandelig også før børn. Hotellet har nemlig en rigtig fin børneklub med masser af aktiviteter rettet mod de mindste.

Lokation: Palm Jumeirah
Strand 0 m - Pool Ja - Børnepool Ja - Børneklub Ja - Restaurant Ja - Aircondition Ja
Prisen pr. overnatning
Starter ved omkring 2.500,- DKK
MEDIUM LUKSUS HOTEL
Marina View Hotel Apartments
Lækkert moderne hotel med en helt fantastisk beliggenhed under 1 km gang fra Dubai Marina og Dubai Marina Shopping center og under 5 km til den nærmeste golfbane. Hotellet ligger heller ikke langt fra stranden (under 10 min.) hvortil der tilbydes gratis transport for dem der ønsker det. Der er masser af barer og restauranter i området og hvis du ellers vil ud og opleve Dubai, så er der under 2 min. gang til nærmeste metrostation.
Som navnet antyder så er der tale om små “lejligheder” hvilket bla. betyder at der er vaskemaskine og et mindre te-køkken på værelserne, som gør det muligt selv at tilberede mindre måltider, hvis man ikke lige har lyst til at spise ude hver aften.

Lokation: Dubai Marina
Ca. Transporttid fra lufthavnen: 30 min.
Strand gratis transportservice - Pool Ja - Motionscenter Ja - Sauna Ja - Dampbad Ja - Massage Ja - Frisørsalon Ja
Prisen pr. overnatning
Starter ved omkring 700,- DKK
Booking.com
Please contact us via email if you have any suggestions regarding the content on DubaiRejser.dk. If your are interested in advertising or want us to visit your business on our next stay in Dubai, we are always open for new ideas..