DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
Burj Al Arab Hotel Dubai
Spar penge på Burj Al Arab tur !
Burj Al Arab
Burj Al Arab ”Et symbol på det Moderne Dubai”

Hvordan kan et hotel være en seværdighed tænker du måske ? svaret er at det kan det fordi Burj Al Arab er ”Et symbol på moderne Dubai”. Oversat til dansk betyder “Burj Al Arab” det arabiske tårn.
Burj Al Arab er det tredje højeste hotel i verden og hotellet er bygget som form af et sejl, stående højt på en kunstig ø ud fra Jumeirah Beach. Selvom hotellet er kendt for sin fantastiske struktur og fremragende arkitektur, er det i særdeleshed den sublime service, luksusen og gæstfriheden der leveres, der gør at det skiller sig ud fra de mange andre luksushoteller i Dubai..

Den danske historie..
En anden ting som måske gør Burj Al Arab ekstra interessant for danske turister er at hotellet tilbage i 2009 fik besøg af Stein Bagger med frue og gode venner som indlogerede sig på hotellet som dermed lagde kulisse til danmarkshistoriens vel nok største svindelsag. Senere flygtede og forsvandt Hr. Bagger til USA hvor han i flere døgn holdt sig skjult indtil anholdelsen i Los Angeles.

LÆS OGSÅ: Hvis du har børn med til Dubai så tag en tur til vandlandet Wild Wadi !
Burj Al Arab Hotel Dubai
Burj Al Arab, der ejes af Jumeirah-gruppen, er gentagne gange kåret som verdens mest luksuriøse hotel. De eksklusive faciliteter som hotellet tilbyder omfatter check-in facilitet i værelserne, privat reception på hver etage og personlige butlere. I tillæg hertil kommer en bred vifte af restauranter, spa´s og andre aktiviteter. De ni luksus restauranter og barer inde i hotellet tilbyder en bred vifte af autentiske retter lige fra det fjernøstlige køkken til arabisk og europæiske retter.
Forudbestil nu og undgå skuffelser !
Hotel/værelsespriser og transport..
Særlige gavekort er også tilgængelige til at behandle din elskede ved særlige lejligheder. Den ene af sin art spa - The Talise Spa - tilbyder omfattende forkælelse behandlinger fra verdenskendte huse som Sundari, La Prairie og THEMAE. Andre faciliteter inkluderer en squashbane, aerob facilitet og fitnesscenter med hjerte-kar-træningsudstyr. Hotellet giver også faciliteter til at organisere begivenheder som Sunset Garden for intime sammenkomster, Falak Ball plads til bryllup og særlige lejligheder, Assawan Amphitheater og Marina have en åben luft mødested med en kapacitet på op til 350. Burj Al Arab giver også eksklusive tilbud for ophold, spa og spisning, som kan blive benyttet fra deres hjemmeside eller over telefonen.

Hvis du bor i eller opholder dig i Dubai bymidte, kan Burj Al Arab nemt tilgås af taxa og bus. Den nærmeste metrostation er Mall of the Emirates station fra hvor man kan leje en taxa.

Se video fra Burj Al Arab her !
Book overnatning på Burj Al Arab
Er du nysgerrig på hvad det mon koster at bo på dette fantastiske hotel, så se om du kan finde et tilbud her. Fra tid til anden afvikles der tilbudskampagner hvor det for de hurtige kan være muligt at finde billige tilbud helt ned til næsten halv pris pr. overnatning..
Læs mere om de bedste hoteller i Dubai »
Burj Al Arab