DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
Dubai Creek flod
Markeder i Dubai - Deira Souks
Dubai Creek
DEIRA SOUKS
Deira er et af ​​de travleste forretnings- og handelsområder i Dubai. Dette distrikt er kendt for de forskellige traditionelle markeder eller basarer, der vrimler med aktiviteter i løbet af dagen. Deira souks (Dubais markeder) er beliggende i den nordlige del af Dubai og omkranset af Dubai Creek, den Persiske Golf og Sharjah som er Dubais nærmeste nabo-emirat. Den verdensberømte Gold Souk er også beliggende i Deira og huser forskellige smykkebutikker og guldhandlere, der sælger både 22 og 24 karat guld smykker. Guldet som kan købes i dette område er af højeste renhed og blandt de laveste priser i verden. Derfor er et besøg her en absolut favorit blandt både turister og Dubais indbyggere. Smykkerne som du kan købe i de mange butikker er ud over at være af en høj kvalitet i guld, også unikke i deres design og Dubais myndigheder sikrer løbende kontrol så kvaliteten af guldet ikke kompromitteres. Derfor kan du som turist i Dubais populære Guld-Souk, føle dig rimelig tryg ved at gøre en god og sikker handel..


Billig parfume
For Dubai-turister på udkik efter billig parfume så er “Parfume-Souken” helt sikkert et besøg værd. Her finder du en bred vifte af parfume og skønhedsprodukter såsom almindelig parfume, æteriske olier, røgelsespinde og den traditionelle Oud. Det er endda også muligt selv at sammensætte sin egen parfume som skræddersyes ifht. den enkelte kundes præferencer og smag.

Tekstiler og tøj
Sidst men ikke mindst skal vi også huske at nævne den spændende “Tekstil-Souk” som har masser at byde på hvis du er ude efter billigt stof og tøj af høj kvalitet. Butikkerne i dette område bugner af stof i metermål, Silkeruller i alskens farver og Zari stof. Tekstil souken huser også skræddere der skræddersy både habitter og kjoler.
Dubai Creek om aftenen
Krydderier
Spice souk “krydderi-markedet” er en anden vigtig del af Deira souks, hvor der sælges både importerede og lokale krydderier til absolut rimelige priser. Ud over krydderier, der er almindeligt anvendt i arabiske retter, kan du også finde Safran-krydderi af absolut højeste kvalitet (kategori A), og en masse udstyr til dem der kunne tænke sig at prøve at ryge på vandpibe. Her findes vandpiber i alle afskygninger og vandpibetobak med alskens forskellige smagsvarianter. Af andre varer der sælges i området kan også nævnes urter og olier, der bla. anvendes til fremstilling af traditionel arabisk medicin.
Video fra Deira Souks
Deira Souks