DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
Mall of the Emirates
Mall of The Emirates
Super shopping i ørkenen..
En rejse til Dubai er for det fleste også synonym med planer om shopping og et af de bedste shoppingcentre i Dubai er uden tvivl Mall of the Emirates indkøbscentret som ejes og drives af Majid Al Futaim gruppen. Shoppingcentret ligger i det eksklusive Al Barsha kvartér, og tilbyder et væld af muligheder indenfor underholdning, shopping og diverse fritidsfaciliteter rettet mod både lokale beboere og besøgende turister.
Mall of the Emirates
Mall of the Emirates huser ikke mindre end 560 internationale mærkevarebutikker på tværs af forskellige brancher som mode, elektronik, livsstil, sport og stormagasiner. Marks og Spencer, Carrefour, Centerpoint og Debenhams er blot nogle af de berømte ankerbutikker i shoppingcentret.
Der er også rekreative faciliteter til rådighed i indkøbscentret. Disse omfatter eks. Magic Planet som er et familie “Edutainment-center” og biografkomplekset der hedder VOX multiplex som har hele 14 biografsale.

Ski Dubai det indendørs skisportssted ligger også i Mall of The Emirates og Dubai Community Theater og Arts Center (DUCTAC), der gennemfører kultur- og kunst programmer henvendt til forskellige nationaliteter ligger der også.

I shoppingcentret finder du også mere end 90 internationale caféer, barer og diverse spisemuligheder, herunder Patchi, Costa Coffee, Starbucks, Chilis og P.F. Chang for blot at nævne nogle få.

Læs mere:
Ski Dubai
Åbningstider og transport..
Da Mall of the Emirates er meget centralt placeret i den “nye del” af Dubai, kan centret nemt tilgås via taxi, metro og bus. Den nærmeste metrostation er Mall of the Emirates Station og den nærmeste busterminal er beliggende i den vestlige side af centret.
For dem, der rejser med privat bil, kan centret tilgås via den 4. afkørselsvej på
Sheikh Zayed Road.
Shoppingcentret har et parkeringsanlæg med plads til mere end 7000 biler, der spænder over en 4 etager, som er elektronisk overvåget.
Mall of the Emirates er åben fra kl. 10:00 til midnat søndag til onsdag og fra 10 a.m til midnat torsdag til lørdag. Multiplex biografen og stormagasinerne har deres egne åbningstider de følger.
Se video fra Mall of the Emirates her !
Hoteller ved Mall of The Emirates
Der ligger mange gode hoteller på Sheikh Zayed Road i gåafstand til Mall of the Emirates..
I umiddelbar tilknytning til Shoppingcentret ligger forskellige internationale hotelkæder såsom Kempinski, Ibis, Hilton og Sheraton.
Læs mere om de bedste hoteller i Dubai »
Mall of The Emirates