DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
Spar penge - og spring køen over!
Bollywood Park
Bollywood Park
Bollywood Park
Bollywood Park er den første forlystelsespark i verden baseret på temaet Bollywood. Bollywood Park er det helt rigtige sted, hvis du vil udforske Mumbais store filmindustri og vel at mærke, i al sin glitz og glamour. Her er live underholdning, sceneforestillinger og filmvisninger. Bollywood Park er opdelt i fem zoner hvor der er underholdning for en hver smag ! De fleste vælger at købe et turpas eller en 1-dags billet til Bollywood Park.
Bollywood Boulevard
Bollywood Boulevard består af cafeer, street food madvogne og shopping-outlets, som de besøgende kan udforske. Hovedattraktionen i denne zone er Crossroads, hvor du får se dansesekvenserne fra alle de største hits i Bollywood.
Mumbai Chowk er “et lille stykke af Mumbai”, hvor du får lov til at opleve byen gennem sine forskellige spisesteder og indkøbscentre. Hovedattraktionen for denne zone er Mumbai Express hvor danseoptrædender fra berømte Bollywood sange er fremvist oven på taget af et tog.
Bollywood pige i kostume
Flere ting at opleve..
Den næste zone er Rustic Ravine, hvor de besøgende kommer til at opleve landdistrikterne i Indien. Her kan du deltage i et cricketkarneval på Lagaan, Hunt for Gabbar Singh i Sholay og nyde sange i bedste landsbystil på Rangmanch.

LÆS OGSÅ: Hvis du har børn med til Dubai så tag en tur i LegoLand

Oplev den kongelige side af Bollywood på Royal Plaza med Rajmahal teateret som hovedattraktion. Parken har også et Bollywood filmstudie med Hall of Heroes som eks. Krrish ad Ra.one, nogle af de største superheltestjerner i Indien.
Hvis du er fan af Bollywood eller blot beundrer den indiske kultur og traditioner, så bør du ikke gå glip af et besøg i Bollywood temaparken.
Mand med balonner
Transport og Indgang

Bollywood Park er åben på alle dage fra kl. 15.00 til 11.00.

Den bedste og nemmeste måde at komme til parken på er ved at bestille en lokaltaxa. Hvis du hellere vil benytte dig af Metroen, skal du stå af ved UAE Exchange metro station og derefter tage en taxa.

Parken tilbyder forskellige faciliteter for de besøgende såsom hæveautomat, førstehjælp, opbevaringsskabe, drikkevand, klapvogne og kørestole.
Se video fra Bollywood Park her !
Book din tur til Bollywood Park her..
Har du rettelser eller kommentarer til denne artikel om Bollywood Park ? Så Tip Dubairejser.dk !
Kender du til spændende steder og oplevelser i Dubai, som ikke er beskrevet her på siden, så vil vi også elske at høre fra dig..
E-mail linkstreetdk@gmail.com l Facebook www.facebook.com/huahin.dk
Bollywood Park