DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
dubai-marina-promenade
Spar penge - og spring køen over!
Dubai Marina
Dubai marina og lystbådehavn
Dubai Marina
Dubai Marina er et af ​​de mest populære udflugtsmål i Dubai for både turister og lokale beboere. Området ved lystbådehavnen og marinaen er særligt kendt for sin imponerende skyline med de mange luksuriøse skyskrabere, men også den smukke havnefront, hvor de store lystyachts og motorbåde ligger klods op af hinanden, er i sig selv en turistmagnet.
Der er mange spændende udflugtsmuligheder ved Dubai Marina. Her kan du se de
Top 10 mest populære !
Dubai Marina strækker sig fra Jebel Ali Port (den store industrihavn) videre til Dubai Internet City, Dubai Media City og området omkring American University of Dubai. Marinaen er udviklet og bygget af det anerkendte entreprenørfirma Emaar Properties og således kan man også sige at Dubai Marina dermed er et 100% menneskeskabt havneområde.
Om Dubai Marina..
Dubai Marina består af 2 områder. Det første område dækker ca. 25 hektar og huser bla. det berømte Dubai Marina Tower og den 7 km lange Dubai Marina promenade, perfekt for en god vandretur. Det andet område består mest af højhuse, der er grupperet i forskellige blokke. Det er her du bla. finder de berømte skyskrabere Marina Pinacle som er en af de højeste beboelsesbygninger i verden og den utroligt flotte skyskraber Damac Heights der er hele 335 m og 85 etager højt.
Dubai havn og yachts
Underholdning og oplevelser..
Den bedste måde at opleve Dubai Marina på er uden tvivl til fods. Promenaden strækker sig hele 7 km og på begge sider af vandet finder du et væld af verdensberømte restaurantkæder, caféer, butikker og shoppingcentre. Besøgende kan endda støde på diverse live-underholdning, koncerter og arrangementer på promenaden, som kan være med til at gøre besøget endnu mere spændende. De fleste af restauranterne i Dubai Marina ligger direkte på havnefronten med en fantastisk udsigt over de imponerende lystyachts og motorbåde, og særligt i weekenden er der også god mulighed for at se lækre sportsvogne som Lamborghini, Ferrari når Dubais elite er ude med familie og venner.
Mange turister vælger også at tage et dhow-cruise og på den måde nyde udsigten til den betagende Dubai-skyline fra vandsiden og måske endda samtidigt indtage et lækkert måltid med autentiske arabiske retter på båden.
For dem der godt kan lide at shoppe, kan vi anbefale et besøg i
Dubai Marina Mall, hvor der er rigtigt god mulighed for at købe produkter fra mange verdenskendte varemærker.
Sådan kommer du nemmest til Dubai Marina..
Da Dubai Marina er et af ​​de mest populære udflugtsmål i Dubai er det selvfølgelig relativt nemt at komme dertil. Metro, taxi, bus og vand taxi er blandt de transportmuligheder du kan vælge imellem. Den nærmeste metrostation er Dubai Marina station eller JLT. RTA metro bustransport yder service mellem stationen og Marina Mall. Den nærmeste vandtaxi-station er Marina Promenade. Vandtaxier er tilgængelige fra kajen lige uden for Marina Mall.
Hoteller ved Dubai Marina
Nogle af Dubais bedste hoteller finder du ved Dubai Marina og de billigste ligger fra ca. 500 DKR pr. overnatning. Et af de bedste hoteller er efter vores mening Marina View Hotel Appartments, som er et af de hoteller der ligger tættest på selve marinaen. Læs mere om de bedste hoteller i Dubai.
Dubai Marina turforslag !
Hvad siger du til en stemningsfuld aften med en lækker middag serveret på en af de traditionelle arabiske både der ligger i vandet ved Dubai Marina ? Slip for stress og jag på ferien og book din tur inden afrejse her på DubaiRejser.dk..
Dubai Marina