DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
Spar penge - og spring køen over!
Wild Wadi Vandland
Wild Wadi Vandland
Er det berømte vandland i Dubai, elsket at både voksne og børn.
Wild Wadi ligger foran det fantastiske
Burj Al Arab hotel i Jumeirah distriktet.
Temaet for parken kredser omkring historien om Juha, som er en berømt arabisk tegneseriefigur. Wild Wadi tilbyder rekreative faciliteter til både børn og voksne.

Wild Wadi er det første vandland i Dubai som er ISO-certificeret, og i parken finder du mere end 30 spændende forlystelser, der henvender sig til både børn og voksne der gerne vil have en sjov dag sammen. Nogle af de mest populære attraktioner i parken er Jumeirah Sceirah, Burj Surj, Master Blaster og Juha Journey. Da folkene bag Wild Wadi vandlandet gerne vil at stedet skal være et sted hvor alle føler sig velkomne er der næsten naturligt også gjort en del ud af at stedet skal være både handicapvenligt og sikkert for familier med små børn.
Wild Wadi Waterpark Dubai, UAE
Ud over de mange sjove forskellige forlystelser rundt om i parken er der også tilbud for dem, der ønsker at slappe af og “chille” i det kølige vand i poolen.
Wadi Cabanas tilbyder faciliteter som private siddepladser med god udsigt over badelandet, telt med liggestole, hurtig adgang til white water wadi rafting og lettere forfriskninger.

For at mætte dine smagsløg, er der forskellige caféer og restauranter, som sælger en bred vifte af retter lige fra BBQ til pizza og arabisk Shawarma til sandwich. For shop-aholics, er er de fire detailforretninger - Souk Al Wadi, Shabandar s souk, Air tatovering og Sindbad´s Indkøbskurv som tilbyder en bred vifte af Wild Wadi merchandise såsom badetøj, håndklæde og t-shirts, hvis man gerne vil have en souvenir med hjem.
Åbningstider
Adgangen til Wild Wadi er baseret på en adgangsbillet, som er afhængig af højden på ​​den besøgende. Særlige pakker er tilgængelige for skoler, Jumeirah hotellets gæster, fødselsdage, firmaarrangementer og rejsearrangører. Da Wild Wadi er beliggende i Jumeirah distriktet, er det desværre ikke muligt at komme dertil via Dubai metro, hvorfor der må vælges taxa eller bus. Parken er åben fra 10 morgen til 6 aften fra november til februar og fra 10 morgen til 7 aften i perioden fra marts til oktober.

Pris: fra ca. 400 dkr pr. person.

Mere info » Waterpark Dubai


(Ps. skal du en tur til nabo-emiratet Abu Dhabi og også gerne vil en tur i vandland så tag et kik på Yas Waterworld)
Vild Wadi Vandland