DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
The Dubai Frame
The Dubai Frame
DUBAI FRAME
Da Dubai Frame blev indviet i begyndelsen af 2018 blev der tilføjet endnu et ikonisk varetegn til Dubais i forvejen meget imponerende skyline..
Med sine 150m i højden og 90m i bredden er Dubai Frame endnu et arkitektonisk vidunder lavet af den internationalt anerkendte arkitekt
Fernando Donis. Selv samme arkitekt, der også står bag designet på andre spektakulære bygningsværker i Dubai, eks. Dubai Renaissance Tower og Porsche Design Towers.
Planlæg hjemmefra - og spring køen over !
Verdens største ramme - The Dubai Frame. Foto - copyright: Kairi Aun
The Frame Dubai udsigt
Dubai Frame designet..
Selve designet på den ydre del af Dubai Frame er bla. inspireret af logoet der er lavet til Expo 2020, og man må sige at med de 150 meter i højden og næsten 100 meter i bredden, så har der været rigeligt med “kreativ plads” at boltre sig på for for den mexikanske arkitekt Fernando Donis.

“Rammen” består af to tårne der i toppen er forbundet af en lang bro. I midten af broen er der placeret et kæmpemæssigt glaspanel, som giver mulighed for at nyde en helt fantastisk 360 grader udsigt over området.

Dubai Frame museum
I bunden af Dubai Frame ligger der et museum hvor du bla. kan en udstilling der viser Dubais transformation fra at være en lille fiskerby til den kæmpe metropol, som vi kender idag.

Det er lidt af det samme som er gældende for hele den symbolske betydning for Dubai Frame. Det er nemlig sådan, at hvis man kigger igennem rammen fra den ene side af, så ser man det nye Dubai, med alle de store skyskrabere - og hvis man ser fra den anden side af, så kigger man mod den gamle del af byen og imod bydelene Umm Harare, Karama og
Deira bydelene.
Hvor ligger Dubai Frame - og hvad med adgang..?
Dubai Frame ligger ved Zabeel Park.
Hvis du bruger metroen, så skal du tage RED LINE til Al Jafiliya metrostationen.
Hvis du kører dertil i bil, så kan du parkere forskellige steder rundt omkring parken, men brug Gate 4 for den hurtigste vej.

Billetter
I 2018 er prisen for at komme ind i Dubai Frame:

Voksne 50 AED
Børn 20 AED

Læs evt. mere på: www.thedubaiframe.com

Hotel i nærheden..
Hvis du vil bo på hotel i nærheden af Dubai Frame, så er der flere valgmuligheder men et af de mest populære hoteller i området er Ibis World Trade Center der ligger direkte forbundet med det Internationale messecenter og kun 15 min. kørsel fra lufthavnen.
Video fra The Dubai Frame
Dubai Frame