DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
Dubai diskoteker og natklubber
Oplev det bedste - med lokal guide !
Nattelivet i Dubai
Nattelivet i Dubai
Nattelivet i Dubai
Der er mange barer og diskoteker i Dubai og de fleste ligger enten i tilknytning til hotellerne ved strandene eller på den store vej der løber gennem Dubai, Sheikh Zayed Road.

De største natklubber og diskoteker er i weekenden pakket med festglade mennesker af både arabisk og vestlig herkomst. De forskellige steder er normalt godt igang med festlighederne omkring kl. 22.00 om aftenen og alle steder lukkes der som hovedregel senest kl. 03.00.

Mange diskoteker har “Ladies Night” på ugens midterste dage. Her kan pigerne tit få både gratis indgang og gratis drinks..

Indgang
Da der i Dubai er udskænkningsforbud af alkohol til personer under 21 år, følger mange diskoteker og natklubber også denne aldersgrænse ifht. adgangskrav. Vi anbefaler derfor at du tager dit pas med for ID hvis du vil på disko i Dubai.

Insider-tip !
Når du lander i Dubai så gå en tur hen i nærmeste supermarked, kiosk eller lignende og køb papirversionen af Times Out Dubai. Den dækker den efterfølgende uge om alt hvad der rør sig i Dubais underholdningsindustri. Tag den med på stranden, køb en drink og planlæg ugen..god tur ;-)
Links til nogle af de mest populære natklubber og diskoteker i Dubai..

VIP Room

Adresse:
JW Marriott Marquis Hotel, Sheikh Zayed Road

Blue Marlin Ibiza (særligt gang i den om fredagen)
Adresse: Golden Tulip Jazira Hotels and Resort, Sheikh Zayed Road

White Dubai
Adresse: Meydan Racecourse Grandstand Rooftop, Nad Al Sheba 1

Cavalli Club
Adresse: Fairmont Dubai, Sheikh Zayed Road

Buddha Bar
Adresse: Groscenor House Dubai, Al Sufouh Road, Dubai Marina


Hvis du vil holde dig up-to-date med hvade der sker i Dubais natteliv vil vi anbefale at du kigger på siden
TimeOut.
Video fra White Room Dubai
Please contact us on email if you have any suggestions regarding the content on DubaiRejser.dk or want us to visit your business on our next visit in Dubai. We are always open for new ideas..