DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
Generic 368x100

Strande i Dubai

Stranden ved Burj Al Arab
Strande i Dubai
Med sin placering i på den sydøstlige kyst af den Persiske Golf, er Dubai et ferieparadis omgivet af fantastiske dejlige strande. Mens få er åbne for offentligheden, så er størstedelen af ​​strandene enten private eller også så tilhører brugsretten hotellerne. Nogle få af de offentlige strande har parker tilknyttet hvilket gør dem til en favorit såvel blandt turister som de lokale beboerne.

På denne side finder du en beskrivelse af Top 5 mest kendte og bedste strande i Dubai som er åbne for offentligheden..


Jumeirah Beach Park
Dette er en af ​​de mest populære strande i regionen ikke mindst fordi den er meget nem at komme til pga. dens centrale placering i Dubai. Stranden ligger ved Jumeirah Beach Road i hjertet af byen og kan nemt tilgås af taxa og bus. Stranden har en stor strækning med græsareal og palmer, der gør stedet til et af de få men meget tiltrængte grønne områder i Dubai. De små cafeer og spisesteder på den side af stranden giver mulighed for en hurtig forfriskning til de besøgende. Stranden er også udstyret med offentlige omklædnings og badefaciliteter bad og der er også livredder på vagt indtil solnedgang.
Kite Beach
Denne strand er som navnet antyder en favorit blandt kitesurfere og almindelige surfere i Dubai men ud over surfing er strande også populær blandt andre som gerne vil dyrke sport. Både strandfodbold og beachvolley er en mulighed på Kite Beach.
Stranden ligger ved Umm Suqeim 1 lige bag ved Saga World.
Kite BEach Dubai
Burj Beach
Dette er en lang og bred strækning af stranden og ligger tæt på Burj Al Arab. Denne strand har sportsfaciliteter såsom volleyballnet og er også en favoritlegeplads for fodboldfans der gerne vil spille fordbold på stranden. Med den fantastiske Burj Al Arab i baggrunden, er dette et meget godt sted for fotografering, for dem der gerne vil have et pletskud med hjem af det berømte Burj Al Arab hotel.
Stranden ved Burj Al Arab
Russian Beach (Jumeirah Open Beach)
Dette er en af ​​de første offentlige og gratis strande i Dubai. Russian Beach er en af de bredeste strande og der er både offentlige toiletter og brusere til fri afbenyttelse på stranden. Derud over er der også en 1,8 km lang løbebane som du kan benytte hvis du skal holde kondien ved lige under ferien i Dubai.
Stranden ligger lige ved Palm Strip Mall på Jumeirah Beach Road.
Mamzar Beach Park
Dette er endnu en af de mest populære åbne strande i Dubai og er beliggende nord for Al Hamriya Port i Al Mamzar boligkvarteret. Denne “strand-park” strækker sig over et areal på hele 106 hektar og der er mange fine faciliteter til rådighed på området. I parken som ligger ved stranden er der således et pænt stor grillområde hvor du frit kan benytte den udendørs grill og der er både strandstole og parasoller på stranden. Ud over det er der også en swimmingpool som kan benyttes af både børn og voksne med liggestole, omklædnings og badefaciliteter. Der ud over er der også en legeplads med et børnetog, udendørsspil, skaterområde, fodbold- og basketballbane.
Den grønne strækning af træer på tværs af parken giver skygge og en hyggelig stemning.
OBS !
Vær opmærksom på at det er forbudt at bade topløs i Dubai ligesom det heller ikke er velset at kvinder bader i alt får små bikinier, g-strengs trusser mv. Vælger du som kvinde at bade på de offentlige strande så vær opmærksom på at disse til tider også frekventeres af grupper af mænd der normalt ikke er så vant til at se kvinder “let påklædt” og for hvem det primære formål med strandbesøget synes at være at beskue..