DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
Dubai Creek flod
Spar penge - med lokalguide !
Dubai Creek
Dubai Creek
Dubai Creek
Dubai Creek er en 14 km lang salgtvands kanal som løber igennem hjertet af Dubai og deler byen i to, Deira bydelen mod nord og Bur Dubai mod syd. Dubai Creek udmunder ved Ras Al Khor Wildlife Sanctuary som er et af de få beskyttede naturområder i Dubai, hvor du blandt andet kan se store flokke med flamingoer.

Historisk set så har Dubai Creek spillet en vigtig rolle for byens udvikling. Det var nemlig her på kanalens bredder at de første indbyggere i området, fiskere og perledykkene, slog sig ned for mere end 4000 år siden.

En af de største attraktioner lang bredden af Dubai Creek er
Dhow Wharfage hvor du kan få et glimt af de farvestrålende fiskerbåde i Dubai hvor af nogle er mere end 100 år gamle. Hvis du er heldig at finde en engelsktalende fisker på kajen, så kan du måske også få en lille pirathistorie med hjem..

Sejltur i Dhow på kanalen
Det er også muligt at praje en af de mange Dhow/bådTaxier som man lokalt kalder for Abra Ferrys, hvis du vil en tur op og ned af kanalen og se Dubai på en lidt anderledes måde. Der er touroperatører som arrangerer både 1 og 2 timers ture op og ned af kanalen. På den måde kan du både få mulighed for at opleve Deira og Bur Dubai..
Nogle af touroperatørerne tilbyder også “dinner-cruises” så du kan nyde udsigten mens du indtager et dejligt måltid mad..
Dubai Creek om aftenen
Mens Deira siden af Dubai Creek imponerer med alle det ene arkitektoniske vidunder efter det andet, imponerende bygningskomplekser og skyskrabere byder Bur Dubai siden på et glimt af det gamle Dubai. Her kan man bla. se de lokale handelsfolk sælge deres varer i deres små butikker langs bredden.


Restauranter og barer
Hen mod aften og om natten fortsætter aktiviteterne på Dubai Creek og byen summer af liv. Man kan finde en hel masse restauranter, der serverer autentiske arabiske retter, barer og diskoteker, barer og caféer.
Hvis du godt kunne tænke dig at bo på hotel ved Dubai Creek så er der både budget-hoteller og luksushoteller at vælge imellem. Tag evt. et kik på vores
hotelside for inspiration.

Transport til Dubai Creek
Det er nemt at komme ned til Dubai Creek hvad enten du vælger at køre med taxi, bus eller med metroen. Den nærmeste metrostation er Creek station.
Book udflugt ved Dubai Creek
Video fra Dubai Creek
Hoteller ved Dubai Creek »
Planlægger du at besøge Dubai Creek ? Hvorfor så ikke vælge at bo på et af de mange gode hoteller der ligger lige ned til vandet. På den måde kan du på tætteste hold opleve et af de skønneste steder i Dubai. Priserne for en overnatning ved Dubai Creek begynder ved ca. 350 DKR.
Dubai Creek