DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
La Mer
La Mer Dubai strand
Udeliv og afslapning - Dubai La Mer.
La Mer
La Mer er en af Dubais nyeste beachfront destinationer. Beliggende i Jumeirah 1 kvarteret. La Mer består af store åbne pladser der omkranses af boulevarder med palmer og udsmykkende graffitikunst. Samtidigt ligger stranden løber lige ved.

La Mer strækker sig fra Pearl Jumeirah til det derr skal blive det kommende Jumeirah Bay område. Stedet er bygget af Meraas gruppen og er en ret interessant blanding af minimalistisk og moderne design. Selve stranden er anlagt med særlig fokus på bæredygtighed og derfor er det at man også kan finde velbevarede koraller her, hvilket er ret unikt for dette sted.

La Mer er opbygget i fire zoner - hhv. stranden, et fritids- / underholdningscenter, syd ø´en og nord ø´en. Der er mange forskellige restauranter at vælge imellem i området og shopping- og underholdningsmulighederne er ligeledes super gode på stedet.
La Mer shopping
Hvad sker der i La Mer..

I restaurant-området kan du finde nogle af de kendte spisesteder og caféer såsom Mr. Greek, SugarFactory, Star Bucks og Texas Roadhouse. Nogle af de kendte butikker omfatter Sephora, Beach Bunny og I Love Dubai, der tilbyder en bred vifte af produkter fra mode tilbehør til strand fornødenheder.

La Mer tilbyder også en masse underholdning og om man vil afslapnings muligheder for hele familien. Det perfekte valg for dem, der kan lide at slappe af ved vandet, er uden tvivl “The Day Rooms” og Cabanas, som er små private strandhytter der foruden læ og skygge, også giver mulighed for lidt mere privatliv.

Dem, der elsker at have noget eventyr og gerne vil have et lille adrenalin-kick kan eksempelvis besøge Hawa Hawa, som er en stor udendørs trampolinpark), eller benytte sig af de mange muligheder for at dyrke vandsport. Et besøg i Laguna vandlandet kan også være en mulighed.

Hvis du er et udemenneske, der kan lide solen, sand og stranden, så skal du gå ikke glip af et besøg i La Mer !
Hvordan kommer jeg til La Mer - og hvad med adgang..?
La Mer er åben på alle dage fra kl. 10.00 til 22.00 og i weekender fra 10.00 - Kl. 00.00. Det er bedst at booke en taxa for at komme til La Mer, da der ikke er nogen metrostationer lige i nærheden. Gratis shuttle-busser er normalt også tilgængelige på de største hoteller, og du kan normalt finde detaljer om dette på de enkelte hotellers hjemmesider.

Den bedste måde at udforske La Mer på er ved at følge kortet, som du kan få gratis udleveret ved La Mer informationscenter. Adgang til området er gratis.


Læs evt. mere på: www.lamerdubai.ae

Hotel i nærheden..
Hvis du vil bo på hotel i tæt på La Mer, så er et af de mest populære (og prismæssigt attraktive) hoteller iflg. Tripadvisor hotellet Regent Beach Resort.
Video fra La Mer Dubai
La Mer Dubai