DubaiRejser.dk

- Alt om rejser til Dubai !
Mange udflugtsmuligheder - uanset vejret !
Vejr og Klima i Dubai
Transport og Billeje i Dubai
Vejret i Dubai..
Et af de første spørgsmål som de fleste der overvejer at rejse til Dubai stiller sig selv er formentlig; gad vide hvornår vejret er bedst ?
Til dette spørgsmål er der nok ikke lige et entydigt svar, da det jo afhænger meget af hvad man synes bedst om ifht. temparaturer. De fleste foretrækker formentlig sommertemperaturer mellem 25-30 gr. mens andre måske godt kan lide at barometret får et ekstra nøk opad og derfor godt kan lide temparaturer der kommer helt op omkring de 40 gr. Begge dele er muligt i Dubai, alt efter hvilken årstid du altså vælger at rejse til emiratet på.

For de fleste der foretrækker temparaturer mellem de 25-30 gr. vil de danske vintermåneder nok være at foretrække.
December, januar, februar og marts ligger temperaturen normalt mellem 23-28 gr.

De varmeste måneder er i perioden
juni til september hvor temperaturen normalt ligger omkring de 40 gr. Så hvis du eks. vælger at holde din sommerferie i Dubai så kan du godt regne med at der er varmt…meget varmt. Heldigvis er der airconditioning i alle shoppingcentre, metroen og på hotellerne, der som oftest også har gode tilbud på overnatning i denne periode på året.
Vejret måned for måned
JANUAR
Januar er den “koldeste” måned i Dubai og gennemsnitstemparaturen ligger på omkring de 20 gr. På mange måder kan januar i Dubai godt føles lidt som den danske sommer, hvor det er solrigt nogle dage og andre dage lidt skyet, men regn er sjældent.
Måske vil det endda føles lidt køligt at ligge på stranden nogle dag eller der kan være brug for en tynd langærmet bluse når man går ud om aftenen.

Luft: 23 gr.
Nedbør: 10 mm.

FEBRUAR - God måned !
I februar begynder temperaturen gradvist at stige og kan på nogle dage nærme sig de 24-25 gr. Bliv dog ikke overrasket hvis temperaturen sniger sig op mod de 30 gr. på enkelte dage, det er i hvert fald ikke utænkeligt.
Mht. regn så kommer der lidt mere nedbør i februar og normalt som oftest i den sidste del af måneden, men det kan naturligvis svinge fra år til år. Vi anbefaler at du pakker tøj som i januar, så du har med til både de ret varme dage og de lidt køligere dage og måske mest aftener.

Luft: 24 gr.
Nedbør: 40 mm
Regnvejrsdage: 4
Havet: 21 gr.

MARTS - God måned !
Foråret er kommet til Dubai og således også de endnu højere temparaturer. Dagene føles også lidt længere da solnedgangen ligger ca. en time senere end den gjorde ved årsskiftet. Max. temparaturen stiger normalt med 3-4 gr. ifht. februar, og kommer ikke ualmindeligt op på de omkring 27-28 gr. Havet bliver også lidt varmere..

Luft: 25 gr.
Nedbør: 10 mm
Havet: 22 gr.

APRIL
Hvis du ikke synes det var helt varmt nok i årets første måneder så er April måske mere måneden for dig. Temperaturerne kommer op som på de bedste og varmeste danske sommerdage, nemlig over de 30 gr. Det er varmt i Dubai nu - og det er set at temperaturen i april kan komme helt op i nærheden af de 40 gr. Husk solcremen, hele dagen rundt, ellers kan du nemt blive solskoldet. Himlen vil være skyfri og med 10 timers sol om dagen så vil vi helt sikkert også anbefale at du får købt dig et par gode solbriller med UV-filter hvis du ikke allerede ejer sådan et par. Havet er utroligt lækkert varmt i april…en skøn måned for dem der gerne vil have kroppen varmet godt igennem !

Luft: 29 gr.
Nedbør: 10 mm
Havet: 25 gr.

MAJ
Så skal der drikkes godt med vand, dagen igennem. Maj er HOT ! med gennemsnitstemperaturer på den gode side af de 35 gr. og ikke unormalt 40 gr. + så er det feriemåneden for dem der bare vil have masser af varme og ingen regn (yderst sjælden). Glem lange trøjer…det får du næppe brug for, i hvert fald ikke om dagen med mindre du besøger et af de kulturelle steder såsom Moskeer eller lignende hvor “pæn” påklædning er påkrævet og du ikke kan komme ind med tank-top eller shorts.

Luft: 31 gr.
Nedbør: < 10 mm

JUNI
Kan det næste fortsætte tænker du måske men ja det kan det. Temperaturen fortsætter opad i juni og det er yderst sjældent at der kommer noget regn overhovedet. Gennemsnitstemperaturen i luften kommer ikke under de 30 gr. og havet er så varmt at du måske ikke rigtigt vil opleve at du bliver kølet særligt meget ned når du tager dig en dukkert. Solen skinner i 12 timer om dagen, og de fleste er begyndt at opholde sig mest indendørs. Airconditioningen vil køre på højtryk på hotellerne og shoppingcentrene så måske en tynd langærmet trøje vil i nogle tilfælde være godt at have som sikkerhed for ikke at være uheldig og tilrane sig en lettere forkølelse. Husk klip-klapper eller sandaler hvis du er på stranden eller i poolområdet ved hotellet. Sand og fliser vil være brandvarme at gå på i bare fødder.

Luft: 33 gr. (max. omkring 43 gr)
Nedbør: < 10 mm
Havet: 30 gr.

JULI - August
Vi fristes til at sige bliv væk ! Der er alt for varmt i Dubai i disse måneder og de fleste vil ikke synes det er rart at opholde sig uden for med mindre det er absolut nødvendig.
Der er omkring 1% chance for regn og gennemsnitstemperaturen ligger på +40 gr. om dagen og 30 gr. om natten. Vi anbefaler at du tænker dig godt om inden du bestiller flybilletten til Dubai i juli og august, da de simpelthen vil opleves alt for varmt at besøge diverse seværdigheder, måske lige med undtagelse af SKI DUBAI :-)
SEPTEMBER
Ok, så begynder varmen at aftage en lille smule igen, men det er stadig ret så varmt i Dubai i september. De højeste dagstemperaturer vil ligger et par grader under de 40. Særligt i den første halvdel af september vil det stadig være så varmt at du næppe vil opholde dig uden for ret lang tid af gangen.

Luft: 37 gr.
Nedbør: < 10 mm

OKTOBER
Med en gennemsnits lufttemperatur på de omkring 35 gr. er det stadig varmt i oktober. Vandet i havet bliver også lidt “koldere” omend de fleste nok vil sige at 30 gr. er til den pænt varme side.

Luft: 35 gr.
Nedbør: < 10 mm

NOVEMBER - God måned !
November er som oftest den måned hvor man føler at nu begynder temperaturen endeligt at falde til et lidt mere tåleligt niveau. 25-30 gr. er normalt i november og mange vil derfor nok synes at det er en af de bedste måneder at besøge Dubai i. Regn er sjældent i november men der kan godt være skyer på himlen der fra tid til anden kan give en smule skygge i løbet af dagen.
Hvis du tager til Dubai i november så vil du nok ikke føle dig alene dernede. November er populær at rejse i og mange andre danskere vil også have bestilt en rejse til Dubai i denne måned.

Luft: 25-27 gr.
Nedbør: 10 mm.

DECEMBER - God måned !
Er som november en fantastisk måned at besøge Dubai i. Gennemsnitstemperaturen ligger som oftest lige over 20 gr. og det er dejligt at opholde sig udenfor både dag og aften. En let langærmet trøje til om aftenen vil nok være god at pakke i rejsekufferten.

Luft: 21-22 gr.
Nedbør: 20 mm